сряда, 22 февруари 2012 г.

Най-честите грешки при обличане

Всеки един човек иска да изглежда добре и да привлича одобрителните погледи на околните. Но учи ли се стила или е просто вроден?! Как така някои хора имат усет за облеклото, а на други им е изключително трудно?! Всъщност е всичко е въпрос на собственото ви въображение, но за жалост понякога то може да ви изиграе лоша шега. Ето защо е добре да знаете някои основни неща и най-чести срещаните грешки.
- големият размер дрехи - естествено има такива, които наистина изглеждат добре и ви ги препоръчваме, за да скриете някой свои недостатък (типичен пример е полата - балон). Но нека не забравяме и моделите широки тениски и увиснали дамски панталони, които се носят масово от днешната младеж. Да, те може да са удобни и доста разпространени, но със сигурност можем да ви кажем - нямат нищо общо със стила.
- странните цветови комбинации - внимателно подбирайте нюансите и десените на дрехите и грима си, освен ако не искате да придобиете вид на коледно дърво. Доста често срещана грешка е комбинацията зелено и червено, което ако се замислите настина не е най-доброто, което може да ви дойде на ум.
- Късите поли в съчетание с къси дамски блузи с големи деколтета нямат много добър ефект на околните. Освен че ще изглеждате евтино, друго надали ще постигнете.
- обувките - особено важно е те да бъдат чисти и лъснати. Дори и да са модел от миналата година, ако са мръсни и неподдържани със сигурност ще направят лошо впечатление.
- груби обувки в съчетание с женствен тоалет - внимателно преценявайте дали нежната и ефирна рокля може да се съчетае с обувките, които мислите да носите. В никакъв случай не прибягвайте към грубите обувки на платформа, тъй като те със сигурност не са добра идея!
- голям брой бижута - това е грешка, която често се наблюдава при младежите. В стремежа си да изглеждат модерни, те много често прекаляват с гривните, обеците, пръстените и всички останали бижута и аксесоари.
- Не се доверявайте на всички модни тенденции. Всеки пак всеки човек има своя индивидуалност и различна структура на тялото, съответно не всяка дреха може да ви стои перфектно. 
- съчетаване на десени - ако сте се спрели на дреха с флорални мотиви, райета или нещо подобно, то обезателно я съчетайте с нещо едноцветно.
- Клиновете и прилепналите дрехи също не са за всеки, тъй че внимавайте при избора им.
- бельото - ако носите твърде тесни панталони или поли, обърнете внимание на бельото си и на това да не прозират всички дантели, ластици и всякакъв друг релеф.
- оранжев тен - продуктите за изкуствен тен най-често водят до този странен цвят, затова по-добре отидете на солариум.
- кецовете - тези обувки, колкото и да са удобни са много далеч от определението секси, затова не залагайте много на тази визия.
И като за финал е редно да кажем, че каквото и да носите не бива да забравяте, че естествения вид е най-секси и привлекателен. Затова не прекалявайте с аксесоарите, различните материи и цветове и ще бъдете наистина неотразима във всеки един момент.



Няма коментари:

Публикуване на коментар